Beschrijving:

De dorpsbibliotheek is opgezet voor en door inwoners van Toldijk. Er zijn veel mensen die boeken beschikbaar hebben gesteld voor dorpsgenoten en er is een enthousiaste groep van meer dan 6 vrijwilligers die de bibliotheek runt. Er staan ruim 3.000 boeken voor u klaar in de “FLOP”bieb. Naast het uitlenen van boeken hebben wij ook legpuzzels in ons assortiment. We vinden het belangrijk om een ontmoetingsplek te creëren voor inwoners van Toldijk.

Twee keer per jaar organiseren wij een Speciale avond in de Flopbieb waarop u kennis kunt maken met schrijvers uit de Achterhoek.Lid worden?

U kunt zich tijdens de openingstijden van de bibliotheek inschrijven als lener. Aan het lidmaatschap en het lenen van boeken zijn geen kosten verbonden.

Openingstijden

De Flopbieb geopend  1e en 3e dinsdagavond van de maand van 18.30 uur tot 19.30 uur.
Let op: in verband met de kerstvakantie is de Flopbieb gesloten vanaf 20 december 2023 tot 15 januari 2024. In het nieuwe jaar hopen we iedereen weer te voorzien van leesvoer!

De bibliotheek is gevestigd op de zolder van Flophouse. De koffie en thee staan klaar. Lukt het niet om de trap te beklimmen, dan brengen wij graag boeken naar beneden.