zondag 2 juli 2023 vanaf 10:30

Beschrijving:

Het Koffieconcert is hét uitje voor het hele gezin. De oppas hoef je een keer niet in te schakelen, want er is meer dan voldoende vertier voor de kinderen. En ook als je geen koffieleut bent, ben je van harte welkom, want de andere drankjes ook rijkelijk vloeien!

De blaaskapel zal assisteren bij het af laten koelen van de koffie, maar daarna zal er gas gegeven worden. 'Geef mi-j mien bier es an', is het eerste waar je aan denkt als de mannen van Boh Foi Toch het podium betreden. Zij worden opgevolgd door ABBA-coverband Does Your Mother know. Als je daar je Waterloo nog niet gevonden hebt, dan kun je daarna ouderwets Høken met de Heinoos! Tussendoor kun je ook nog in het Normaal-café terecht waar het Handkar Trio zich af zal vragen waar de andijvie blijft. 

In de kinderweide is er daarnaast voldoende vermaak voor de jonge blagen. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we zelfs speciale kindertickets. De mannen van Handgas FM staan al paraat om te helpen met de muzikale opvoeding tot zendpiraat.

Zorg dat je erbij bent!

deel deze activiteit